مدیریت کاربران

درحال مشاهده اسناد Apigee Edge هستید.
به اسناد Apigee X بروید.
اطلاعات

کاربران درگاه را همان‌طور که در بخش‌های زیر توضیح داده شده است مدیریت کنید. همچنین ایجاد حساب کاربری در درگاه یکپارچه را ببینید.

کاوش صفحه «کاربران»

برای دسترسی به صفحه «کاربران»:

  1. در نوار پیمایش کناری، انتشار > درگاه‌ها را انتخاب کنید تا فهرست درگاه‌ها نمایش داده شود.
  2. روی ردیف درگاهی که می‌خواهید کاربران آن را ببینید کلیک کنید.
  3. در صفحه مقصد درگاه، روی حساب‌ها کلیک کنید.
    همچنین می‌توانید حساب‌ها را در منو کرکره‌ای در نوار پیمایش بالا انتخاب کنید.
  4. روی برگه کاربران کلیک کنید.

فهرستی از کاربران نمایش داده می‌شود.

همان‌طور که در شکل برجسته شده است، فهرست «کاربران» به شما امکان می‌دهد:

مشاهده جزئیات حساب کاربری

برای مشاهده جزئیات حساب کاربری:

  1. دسترسی به صفحه «کاربران».
  2. روی ردیف کاربری که می‌خواهید جزئیات حساب او را ببینید کلیک کنید.

صفحه جزئیات حساب کاربری نمایش داده می‌شود.

همان‌طور که در شکل قبلی برجسته شده است، صفحه جزئیات «حساب کاربر» به شما امکان می‌دهد:

اگر در نسخه بتای ویژگی تیم‌ها ثبت‌نام کرده‌اید، صفحه «جزئیات حساب» به شما امکان می‌دهد کارهای اضافی زیر را انجام دهید:

فعال کردن حساب‌های کاربر

در سناریوهای زیر ممکن است لازم باشد حساب کاربری را به‌صورت دستی فعال کنید:

  • درگاه شما به‌گونه‌ای پیکربندی شده است که برای هر حساب کاربری، فعال‌سازی دستی لازم باشد، همان‌طور که در پیکربندی فعال‌سازی دستی حساب‌های کاربری توضیح داده شده است.
  • حساب کاربری غیرفعال شده است و می‌خواهید آن را فعال کنید.

در هر دو سناریو، وضعیت حساب کاربری در فهرست حساب‌های کاربری به‌عنوان غیرفعال فهرست می‌شود.

برای فعال کردن حساب کاربری از صفحه «جزئیات کاربر»:

  1. دسترسی به صفحه «کاربران».
  2. روی ردیف حساب کاربری که می‌خواهید فعال کنید کلیک کنید.
  3. روی کلیک کنید.
  4. فعال را از منو کرکره‌ای انتخاب کنید.
  5. روی ذخیره کلیک کنید.

غیرفعال کردن حساب‌های کاربری

ممکن است مواقعی پیش بیاید که لازم باشد از دسترسی حساب کاربری به درگاه یکپارچه جلوگیری کنید، چه به‌صورت موقت و چه به‌صورت دائمی. در این مورد، وضعیت حساب کاربری در فهرست کاربران به‌عنوان غیرفعال فهرست می‌شود و کاربر درگاه نمی‌تواند به سیستم وارد شود.

برای غیرفعال کردن حساب کاربر از صفحه «جزئیات کاربر»:

  1. دسترسی به صفحه «کاربران».
  2. روی ردیف حساب کاربری که می‌خواهید غیرفعال کنید کلیک کنید.
  3. روی کلیک کنید.
  4. غیرفعال را در منوِ کرکره‌ای انتخاب کنید.
  5. روی ذخیره کلیک کنید.

حذف حساب‌های کاربری

می‌توانید حساب کاربری‌ای را که دیگر به آن نیاز ندارید حذف کنید.

برای حذف حساب کاربری:

  1. دسترسی به صفحه «کاربران».
  2. مکان‌نما را روی حساب کاربری که می‌خواهید حذف کنید قرار دهید تا منو کنش‌ها نمایش داده شود.
  3. برای حذف حساب کاربری، روی کلیک کنید.
  4. برای تأیید عملیات، در پیام‌واره روی حذف کلیک کنید.