Zasady wycofywania Apigee

Wyświetlasz dokumentację Apigee Edge.
Przejdź do dokumentacji Apigee X.
info

  1. Zaprzestanie świadczenia Usług. Z zastrzeżeniem sekcji 2 (poniżej) Apigee może w dowolnym momencie i z dowolnego powodu zaprzestać świadczenia dowolnej Usługi, dowolnego Produktu lub dowolnej ich części bądź funkcji bez ponoszenia odpowiedzialności wobec Klienta.
  2. Zasady wycofywania. Apigee ogłosi, czy zamierza wycofać Produkt, Usługi lub funkcje określone w sekcji Wycofywanie i wyłączanie funkcji Apigee, czy też wprowadzić w nich zmiany, które nie będą zgodne z poprzednimi wersjami. Apigee dołoży komercyjnie uzasadnionych starań, aby nadal obsługiwać i wspierać te wersje Produktów lub Usług oraz funkcje bez tych zmian przez co najmniej rok od ogłoszenia, chyba że (jak Apigee stwierdzi w uzasadnionej opinii opartej na dobrej wierze):
    (i) jest to wymagane przez prawo lub relacje z osobami trzecimi (w tym w przypadku zmiany obowiązującego prawa lub relacji) albo
    (ii) mogłoby to stwarzać zagrożenie bezpieczeństwa lub znaczne obciążenie ekonomiczne bądź techniczne.

    Po tym czasie Produkt, Usługa lub funkcja zostanie oznaczona jako wycofana. Więcej informacji znajdziesz w sekcji Etapy udostępniania.
  3. Zasady wycofywania nie obejmują żadnych wersji, funkcji ani funkcjonalności Produktów lub Usług oznaczonych jako „Wczesny dostęp”, „Alfa” lub „Beta”.

Powyższe zasady to „Zasady wycofywania”.

Listę wycofanych i wyłączonych funkcji znajdziesz w sekcji Wycofywanie i wyłączanie funkcji Apigee dla listy wycofanych i wyłączonych funkcji.